Video
 

ScanNCut SDX1000

€ 599,00   Verkoopadviesprijs incl. BTW

Maak kennis met de ScanNCut De Luxe - met automatische sensortechnologie
Uniek in de markt verkrijgbaar!

De nieuwe ScanNCut DX is de perfecte snijmachine voor de hobbyist en de meer professionele gebruiker. Robuust en boordevol unieke mogelijkheden; zoals een volledig automatisch mes dat materialen tot 3 mm snijdt. Leg het te snijden materiaal op de mat en de machine snijdt het voor u! Met fluisterstille snijtechnologie; er zal een nieuwe wereld van design en creativiteit voor u opengaan!


• Volledig automatisch mes - met sensortechnologie
• Snijdt materialen tot 3 mm dikte
• Fluisterstille snijtechnologie
• WLAN Draadloze verbinding
• 12,7 cm groot kleuren LCD-touchscreen
• Handig opbergvak voor accessoires
• 2 USB poorten - voor media en pc
• Voor snijmatten met snijgebied van 305 x 305
• 9 Ingebouwde lettertypen - 682 ingebouwde snijpatronen
• Scangebied van 305 x 610 mm - 600 DPI (afbeelding naar USB)
• Geschikt voor gebruik van Rollfeeder (optioneel verkrijgbaar)
• Snijdt vinyl, karton, foam, vilt, papier en meer..

Download de brochure (pdf)
 

Video
 

ScanNCut SDX1000

€ 599,00   Verkoopadviesprijs incl. BTW

Stand Alone

Creëer en bewerk uw ontwerpenn op het heldere 12,7 cm kleuren-touchscreen. Dankzij het extra grote, niet-spiegelende beeldscherm kunt u uw ontwerpen heel gemakkelijk bewerken, inzoomen en personaliseren, zonder dat u een computer nodig heeft.

Mes met sensortechnologie

Met het automatisch instelbare mes wint u tijd en snijdt u moeiteloos. Het mes bepaalt automatisch de juiste snijdiepte en druk en zorgt voor de meest nauwkeurige snijresultaten! Voor optimale perfectie kunnen de instellingen ook nog handmatig worden aangepast.

Ingebouwde scanner

U kunt vrijwel alles scannen; een zelfgemaakte tekening, een knipsel uit een tijdschrift, uw favoriete foto's en nog veel meer. Maak eindeloos veel ontwerpen en sla ze op in het geheugen van de machine.

Direct snijden & half gesneden

Scan uw materiaal, laat de ScanNCut DX de contouren van de te snijden vormen bepalen, die u vervolgens direct kunt laten uitsnijden. Niet langer meer moeizaam met de hand uitknippen. Ook fantastisch voor het snijden van stickers, met de handige functie "half-gesneden", waarbij alleen de bovenste laag wordt gesneden en de drager intact blijft.

Achtergrondscan

Geen verspilling! Gebruik alle overgebleven restjes stof en papier. Met de achtergrond- scanfunctie kunt u uw ontwerp precies plaatsen op het nog te gebruiken papier. Zo bespaart u veel op uw uitgaven aan snijmaterialen!

WLAN Draadloze verbinding

Dankzij de WLAN functie kunt u draadloos uw ontwerpen vanuit de gratis software CanvasWorkspace overzenden naar de machine. Zonder gebruik te maken van een USB-stick of een kabel naar de pc.

Tekenen

Met de ScanNCut DX kunt u uw snijbestand omzetten in een tekenbestand - zoals een ingebouwd snijpatroon of een ingescande schets.

Herkenning van SVG-bestanden

U hoeft de SVG bestanden niet te converteren voor u gaat snijden, omdat de ScanNCut DX ze rechtstreeks kan lezen. Zo heeft u nóg meer tijd om uw eigen creaties te maken.

Scannen-om-te-snijden

Scan, bewerk en creëer uw eigen ontwerpen en sla ze op als snijbestand. ScanNCut DX maakt automatisch snijlijnen om te snijden, te tekenen of te embossen*. * Voor de embossingfunctie is een aanvullende set vereist

Scannen naar USB met 600 DPI

Scan uw favoriete foto's, tekeningen of grote patronen op het royale scangebied tot wel 297 x 603 mm, Bewaar de bestanden rechtstreeks op USB-stick als jpeg-bestanden

Snijden tot 3 mm dikte

Snij dikkere materialen zoals foam en vilt tot 3 mm dik. Het nieuwe mes, met langer snijblad, geeft u de vrijheid om te werken met diverse materialen. Alles met één veelzijdig mes.

Stof snijden

Quilters opgelet! Snij met één druk op de knop perfecte quilt- en patchwork lapjes. ScanNCut DX kan ook de gewenste naadtoeslag op de patch tekenen met een verdwijnstift, om vervolgens de patch inclusief naad te snijden. Op deze manier gebruikt u uw kostbare tijd voor wat u écht graag doet. * Voor het snijden van stoffen dient het de "Extra plakkende vel voor snijden van stoffen" en een mes voor dunne materialen (allen optioneel verkrijgbaar) te worden bevestigd op een nieuwe snijmat.