Over ons - Brother groep

Veel meer dan alleen producten

Over het assortiment van BROTHER is nagedacht: het bestaat uit stuk voor stuk intelligente, innovatieve, intuïtieve, zuinige, duurzame en milieuvriendelijke producten waarmee klanten met uiteenlopende wensen op hun wenken worden bediend. Dit assortiment is kenmerkend voor BROTHER en geeft het bedrijf een unieke positie in de markt. Een unieke positie die het merk zeer aantrekkelijk maakt voor iedereen die meer wenst dan alleen een product en kiest voor gemoedsrust en een vertrouwensrelatie.
 
Een belofte: respect voor het milieu

BROTHER is zich terdege bewust van de invloed die zijn bedrijfsactiviteiten kunnen hebben op het milieu en heeft daarom besloten een aantal stappen te ondernemen om natuur en milieu te ontzien.
Het bedrijf neemt zijn verantwoordelijkheid en wil maatschappelijk verantwoord ondernemen, waarbij technische ontwikkeling en milieu hand in hand gaan. Deze inzet voor het milieu wordt concreet ingevuld door tal van maatregelen:

• Vervaardiging van producten die voldoen aan de strengste milieuvereisten
• Verbod van materialen die gevaar opleveren voor het milieu
• Hergebruik van apparatuur en materialen zonder transformatieproces
• Hergebruik van afval om nieuwe grondstoffen te maken
• Strijd tegen de opwarming van de planeet: dit is mogelijk dankzij de hierboven genoemde maatregelen.
 
Partners om onze klanten beter van dienst te kunnen zijn

Voor Brother is advies van groot belang om de gebruiker te helpen een goede keuze te maken. Het is belangrijk dat de gebruiker de eigenschappen en de voordelen van elke machine kent, om zo de machine aan te schaffen die het meest geschikt is voor het beoogde gebruik.
BROTHER heeft een netwerk van gespecialiseerde partners in de naai- en borduurwereld. BROTHER onderhoudt zeer nauwe banden met deze partners. Zij zorgen voor advisering, verkoop, garantieverlening en onderhoud van de producten.
 
Brother en creatieve hobby's

Creatieve hobby's zijn enorm populair!

Tegenwoordig wil iedereen zijn eigen leefwereld vormgeven. Meer dan ooit willen mensen hun interieur restylen, ouderwetse objecten opknappen en hun persoonlijkheid bevestigen door hun garderobe aan te passen aan hun individuele smaak en wensen.

Hierdoor hebben de spelers op de markt van de naaldkunsten de vraag zien veranderen.
De naaimachine, vroeger een gebruiksvoorwerp, wordt nu een 'creatief instrument'.
Omdat Brother oog heeft gehad voor deze ontwikkeling, heeft deze fabrikant zich kunnen positioneren als een van de leiders op de markt van naai- en borduurmachines.

Momenteel blijft het merk zich inspannen om producten en diensten aan te bieden die steeds beter zijn afgestemd op de creatieve behoeften van zijn gebruiksters.